Ankündigung zu Vorlesungen - Dippold, Hans Karl (1783-1811). ([Danzig : s.n.], 1811)
Zapowiedź wykładów w Gdańsku z zakresu historii.
Nazwa aut. pod tekstem.
Tyt. nagł.
Miejsce i r. wyd. wg: Historia Gdańska / pod red. Edmunda Cieślaka, T. 5: Bibliografia Gdańska. - Sopot, 1997
Keywords: Historia -- popularyzacja; Historia -- popularyzacja -- Polska; Gdańsk (Polska) -- życie intelektualne -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- 1789-1815.; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- źródła