Salon Okręgu Gdańskiego / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1966)
Plakat wystawy, która miała miejsce 8.10-6.11.1966 r. w pawilonach BWA w Sopocie w ramach XIX Festiwalu Sztuk Plastycznych. Plakat przedstawia kilka różnych ujęć oka ludzkiego i kontrastującą czerwoną plamę na szarym tle. W prawym górnym rogu inicjały autora SM.