Gdynia - Widok Z Kam. Góry Na Frag. Portu Foto L. Durczykiewicz. - Durczykiewicz, Leonard (1876-1934) (L. Durczykiewicz, 1925)
Przedstawia widok Gdyni z Kamiennej Góry, na pierwszym planie Hotel Kaszubski, a za nim muszla koncertowa, w głębi widoczny port, ok. 1930 r.