Ochrona mieszkańców przed mrówkami. - Gdynia-Ameryka Linie Żeglugowe (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Ulotka z informacjami, jak walczyć z mrówkami zwłaszcza mrówkami faraona.
Keywords: 1901-2000; 1918-1939; Mrówka faraona; Druki ulotne