[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 13 października 1946 r. urządza ... wielki bazar ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie organizowanej przez Caritas w Wejherowie w sali Prusińskiego.