[Afisz teatralny. Incipit:] Kot w butach bajka w 4 odsłonach - pióra B. Horskiej ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o przedstawieniu 7.10.1945 r. Teatr dla Dzieci pod kierownictwem Balbiny Horskiej w sali Domu Marynarza Skwer Kościuszki. Reżyseria Balbina Horska, przy fortepianie L. Ruciński.