Ex Libris Irene Dwen Pace / [Wim Zwiers]. - Zwiers, Wim (1922-2019) ([wydawca nieznany], 1967)
Syrena nad nią ryba, po bokach wodorosty, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Irene Dwen Pace. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.