[Ekslibris] Dr. Hans Reich / Sascha Kronburg. - Kronburg, Sascha (1893-1985) (1938)
W klatce piramida ułożona z prostokątnych bloków, na jej szczycie siedzi małpa, u dołu wokół piramidy korowód postaci. Na najniższym bloku napis: Dr. Hans Reich. Nazwisko artystki ryte w obrębie kompozycji.