[Afisz teatralny] Cyprian Norwid - Za kulisami : fantazja sceniczna w dwóch częściach / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1970)
Afisz informujący o premierze we wrześniu 1970 r. Scenariusz i reżyseria Kazimierz Braun, scenografia Barbara Stopka, muzyka Zygmunt Konieczny.