[Afisz teatralny] Cyprian Norwid - Za kulisami : fantazja sceniczna w dwóch częściach - Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1970)
Afisz informujący o premierze we wrześniu 1970 r. Scenariusz i reżyseria Kazimierz Braun, scenografia Barbara Stopka, muzyka Zygmunt Konieczny.
Keywords: Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.