[Afisz. Incipit] Amatorski Zespół Artystyczny ... przyjmuje zgłoszenia do sekcji chóralnej, teatralnej i tanecznej ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o zajęciach w lokalu Wojewódzkiego Domu Twórczości Ludowej w Gdańsku ul. Korzenna 33/35.