[Afisz. Incipit] Amatorski Zespół Artystyczny ... przyjmuje zgłoszenia do sekcji chóralnej, teatralnej i tanecznej ... (Gdańsk-Wrzeszcz : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o zajęciach w lokalu Wojewódzkiego Domu Twórczości Ludowej w Gdańsku ul. Korzenna 33/35.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.