Literatura potencjalna : próba uchwycenia zjawiska = Potential literature : an attempt to capture the phenomenon / Wiktor Gardocki. - Gardocki, Wiktor
Zakres i treść: pastisz, nouveau roman, OuLiPo, literackie apokryfy, książki ocenzurowane.