[Afisz teatralny. Incipit] Sala Teatru Kameralnego w Sopocie ... Ostatnia stacja ... Lekkomyślna siostra ... Policja ... / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1966)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniach 12-22.07.1966 r.