O błogosławieństwach inaczej / Stanisław Obirek. - Obirek, Stanisław (1956- ).
1. John Powell SJ - człowieku nie bój się siebie. 2. Bóg zawsze zaskakujący, czyli Anthony de Mello. 3. Jean Vanier - miłość odrzuconych. 4. Zraniony uzdrowiciel - Henri J. M. Nouwen.