"Wiosenny żart" / Janusz Halicki. - Halicki, Janusz (1932-2010) (1997)
W półkolistym obramowaniu trzy ślimaki. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, tytuł pracy, symbol techniki graficznej i data.