Prawdziwe wybory - prawdziwa Solidarność. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1991)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne