Wiliam Szekspir - Wiele hałasu o nic / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 24.01.1967 r. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Liliana Jankowska, muzyka Zygmunt Konieczny.