Wiliam Szekspir - Wiele hałasu o nic - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 24.01.1967 r. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Liliana Jankowska, muzyka Zygmunt Konieczny.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.