Obwieszczenie o drugiej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1933 roku / Piotr Stolarek. - Stolarek, Piotr (1908-1976) (Prezydium Miejskiej rady Narodowej w Gdańsku, 1952)
Afisz z tekstem obwieszczenia z 12.02.1952 r.