Obwieszczenie o drugiej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1933 roku - Stolarek, Piotr (1908-1976).; Gdańsk (Polska). Miejska Rada Narodowa. Prezydium (Gdańsk : Prezydium Miejskiej rady Narodowej w Gdańsku, 1952)
Afisz z tekstem obwieszczenia z 12.02.1952 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła