[Afisz. Incipit] Wielka impreza przedzlotowa w dniu 18. V. 1952 r. (Malbork : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujacy o imprezie w Malborku w Parku.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.