[Afisz. Incipit] Mecz Zapaśniczy o mistrzostwo kl. "A" "Spójnia"-Wybrzeże Gdańsk - "Stal" Elbląg ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o meczu w sali sportowej przy ul. Królewieckiej 22.10.1950 r.