Polityka rolna państwa polskiego w województwie wołyńskim w latach 1921-1939 / Artur Czuchryta. - Czuchryta, Artur (1967-2013)
Zakres i treść: polityka strukturalna jako element polityki rolnej w województwie wołyńskim, polityka cenowo-dochodowa jako element polityki rolnej w województwie wołyńskim.