Bonum et (im)mutabilitas : myśl filozoficzna Anne Conway (1631-1679), Trans Humana, Białystok 2002 - Usakiewicz, Joanna (2003)
Recenzja książki.
Tyt. nagł.
Keywords: Conway, Anne -- (1631-1679) -- krytyka i interpretacja