Ul[ca] Kolejowa 2-4 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia ul. Kolejową, budynki 2-4, widok z Parku Steffensa w kierunku Błędnika, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie