[Ulotka. Incipit] Referendum 7-8 czerwca : Polska w Unii Europejskiej. (Warszawa : [wydawca nieznany], 2003)
Ulotka nawołująca do głosowania w referendum za wejściem do UE.
Keywords: Referendum -- Polska -- 2003 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1990-.