Exlibris Anatol Gupieniec / L. T. - Tyrowicz, Ludwik (1901-1958) (1954)
Przedstawia gmach ratusza, naczynia ceramiczne, plansza z napisem Numizmatyka. Napis u góry: Exlibris, u dołu: Anatol Gupieniec. Sygn. aut. w obrębie kompoz.