[Afisz. Incipit:] Na zakończenie III etapu X Wyścigu Kolarskiego Dookoła Polski towarzyskie zawody piłki nożnej Z.S. Stal Gdańsk - Budowlani Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu 15.09.1953 r w Gdańsku-Wrzeszczu.