Georg Broel G. Broel. - Broel, Georg (1884-1940) (1910)
Na tle wzgórz młode drzewko przywiązane do palika, przy ziemi kłębią się kolczaste zarośla. Pod linią napis rozdzielony trzema tarczami herbowymi: Georg Broel. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut. i data 1910.