Ex Libris T. Kurpaskiego / Jerzy Napieracz. - Napieracz, Jerzy (1929-2018) (1972)
Podobizna głowy Mikołaja Kopernika, obok gwiazdy i wieże kościelne, po prawej stronie napis: Ex Libris T. Kurpaskiego.