Papieski Wydział Teologiczny we Wrocławiu w latach 1964-2004 : (zarys historii i działalności) - Dec, Ignacy (1944- ). (2013)
1. Z historii kształcenia teologicznego we Wrocławiu. 2. Początki Papieskiego Wydziału Teologicznego we Wrocławiu (1964-1974). 3. Drugie dziesięciolecie PWT we Wrocławiu (1974-1984). 4. Trzecie dziesięciolecie uczelni (1984-1994). 5. Czwarte dziesięciolecie PWT we Wrocławiu (1994-2004). 6. Bilans czterdziestoletniej działalności. 7. Naukowy start ks. Józefa Mandziuka na Papieskim Wydziale Teologicznym we Wrocławiu.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Mandziuk, Józef -- (1941- ); Papieski Wydział Teologiczny (Wrocław); 1989-2000; 1945-1989; 2001-; 1901-2000; 1939-1945; Szkoły katolickie; Szkolnictwo teologiczne; Szkoły wyższe; Polska; Wrocław (woj. dolnośląskie); Artykuł z pracy zbiorowej