[Afisz. Incipit] Plan pracy Gabinetu Technicznego za miesiąc styczęń 1956 r. - Wojewódzka Rada Związków Zawodowych (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz z tabelą tematów spotkań i odczytów.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne