STS Szybki Teatr Miejski - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2004)
Plakat informujący o 1 i 2 edycji 19 lutego i 15 marca 2004 r.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.