Nowa encyklopedia powszechna PWN [Dysk] 1-4 multimedialna - Kalisiewicz, Dariusz; Wydawnictwo Naukowe PWN. (Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 1999)
Na 4 dyskach : tekst sześciotomowej "Nowej encyklopedii powszechnej" oraz "Suplementu" ; 204 tys. haseł i definicji ; 120 tys. definicji z "Nowego leksykonu PWN" ; 4,5 tys. fotografii ; 1,3 tys. schematów i rysunów, 540 tabeli, 2 atlasy z 370 mapami ; 360 filmów i nagrań.
Tyt. z etykiety dysku.
Keywords: Encyklopedie i słowniki polskie