Pomnik przy ulicy Podwale Staromiejskie w Gdańsku. ([Miejsce nieznane], 1969)
Przedstawia pomnik "Tym co za polskość Gdańska" przy ulicy Podwale Staromiejskie w Gdańsku, maj 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Ulica Podwale Staromiejskie (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Pomniki -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk