Schüler-Konzert. (Zoppot : [wydawca nieznany], 1939)
Druk informujący o koncercie 10.11.1939 r. w Viktoriaschule.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne