Ex Libris Wojciecha Jakubowskiego / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1964)
Na ozdobnej sofie leżąca naga kobieta, napis: Ex Libris Wojciecha Jakubowskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.