Stara Motława widok kanału odpływowego / Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia Motławę w miejscu, gdzie jej kanał odchodzi w kierunku Nowej Motławy i ul. Chmielnej, 1987 r.