[Afisz. Incipit] W 29-tą Rocznicę Powstania Armii Radzieckiej Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej urządza ... uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii w sali Prusińskiego 23.02.1947.