Akademie nienawiści / Adam Chmielewski. - Chmielewski, Adam (1959- ).
Tekst w angielskiej wersji językowej pt. "Academies of hatred" ukazał się w : Open Democracy [Dokument elektroniczny]. - 12.08.2013.