Václav Křupka Exlibris W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1974)
Przedstawia fantazyjnie powyginane linie. Po bokach napis, z lewej strony: Václav Křupka, z prawej: Exlibris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.