Zniszczenia wojenne fasady domów przy ul. Korzennej / fot. Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1946)
Przedstawia zniszczone podczas wojny kamienice przy ul. Korzennej w Gdańsku, 1946 r.