Exlibris Prof. Dr Jadwigi Wawrzyńskiej Pągowskiej - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Wawrzyńska-Pągowska, Jadwiga (1907-1999). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1968)
W kwadracie liście ostu, wzdłuż krawędzi napis: Exlibris Prof. Dr Jadwigi Wawrzyńskiej Pągowskiej, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.