Danziger Burchenschaft Germania. (München-Wien : [wydawca nieznany], 1930)
Karta pocztowa gdańskiego bractwa studentów Politechniki Gdańskiej.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Studenci -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- karty pocztowe