Exlibris Walter U. Mimi Schenner / Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1956)
Na tle gór domy i kościół, u góry napis: Exlibris Walter U[nd] Mimi Schenner. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.