[Afisz teatralny. Incipit] Komedia w 3 aktach, 4 odsłonach K. Isajewa i A. Galicza Tu mówi Tajmyr ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu w wykonaniu Zespołu Teatralnego Zw. Zaw. Prac. Żeglugi przy Zarządzie Portu Gdańsk-Gdynia w Gdyni.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.