Gdańsk Kościół św. Józefa z 1482-1496 r. - Jabłoński, Krzysztof (1930-2014).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze RUCH, 1973)
Przedstawia kościół św. Józefa w Gdańsku, ok. 1975 r.
Miejsce wyd.wg działalności wyd. data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe