Tadeusz Miciński - W mrokach Złotego Pałacu czyli Bazylissa Teofanu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1978)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 22.04.1978 r. w Teatrze Wybrzeże. Adaptacja i reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej, muzyka Jerzy Satanowski, układ pantomimy Przemysław Śliwa.