Spotkanie z weteranami ruchu robotniczego w KW w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia spotkanie z weteranami ruchu robotniczego Komitecie Wojewódzkim w Gdańsku, 29 kwietnia 1978 roku.